Kedves [M] klán!
Magamról: Bagi Dánielnek hívnak, 13. életévemet töltöm augusztusban. Sülysápon élek, egy élettel dús faluban. Testvérem nincs, de helyette van 2 unokabátyám, akik állandóan az őrületbe kergetnek.
Őket Norbinak, a másikat Atillának hívják. Iskolai teljesítményeim nagyon jók, sokat szoktam tanulni. Hobbijaim közé tartozik a foci, biciklizés, gépezés, playstationozás, TV-zés, és pecázás. Röviden ennyit tudok magamról mondani.
Stickbeli múltam/jelenem, jövőm még eldől
: A Pokerarc felhasználóm vadi új, de már dolgozok rajta van 2000 körüli killem, a fórumot naponta szoktam olvasgatni, de írni annyira nem szoktam rá. Van pár régi accountom, amiket befejeztem, mert tiszta lappal szeretnék nyitni, ezért most nyitottam egy sajátot. Szerintem a játékon elég tapasztalattal bírok már, hogy megpróbáljak egy ilyen jó közösségbe bekerülni
, persze ha ezt ti nem így gondoljátok, az majd úgyis kiderül. Kedvenc fegyvereim közé az: MPG, M4, LAW tartozik, és ezeket is tudom használni. A klánból látásból ismerem Gaz-t,Prede-t, Apple-t, de remélem megkapom az esélyt, hogy mindenkit megismerhessek.
Elérhetőségeim:
MSN:
dennyblue54@freemail.huSkype: poker5002
E-Mail cím:
dannyblue54@freemail.huRöviden ennyit szerettem volna mondani
, üdvözlet: Dani