Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2011.07.17 00:12 » |
|
Jel, nézd meg a killjeim.Megcsináltam ma, és a kedvedért megvan a 14k is. ;>
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2011.07.17 17:15 » |
|
Valamelyik modit kérem,hogy kiírhatja a nevem a rehabilitációra,mpg-t m4-et és lawot vállalok...Segítek az eltévedt lelkeken.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2011.07.17 17:36 » |
|
Valamelyik modit kérem,hogy kiírhatja a nevem a rehabilitációra,mpg-t m4-et és lawot vállalok...Segítek az eltévedt lelkeken.
HuNi megtettem én.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2011.07.17 18:37 » |
|
Ha kell én is vállalok rehabilitációt. Én M4-el, MPG-vel, M8-al, és LAW-val tudnám tanítani az embereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2011.07.17 21:40 » |
|
Na lassan megkéne tartani ezt a Betonkezű vs (-PRO-) cwt.Nekünk a legideálisabb a jövő hét.Mi elég sokan vagyunk, szóval jó lenne egy 5v5,6v6.
Ha úgy adódik egy realm nevet nekem is dobhatok, de sajnos nem garantált, hogy ott tudok lenni. ( Na, most megpróbálom "Jel-esen" leírni a dolgokat:) A felsőbb hatalomra ugyanis bármikor rájöhet az 5 perc, és akkor azonnali hatájjal el kell hagyni a kellemes tartózkodási helyem. Viszont már megindultak a törekvések a diktatúra lerombolására, azonban ezeket a hadműveleteket nem övezi siker legalább még 4 éven át, de addig is megfeszült erőkkel tartom a frontot.
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2011.07.18 10:58 » |
|
A klánvideó alá ezt a zenét gondoltam^^: http://www.youtube.com/watch?v=VRI7HxElr-4 vélemények?!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2011.07.18 11:24 » |
|
Te egy rohadt nagy barom vagy
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2011.07.18 14:14 » |
|
Próbálj meg - a partizánkodás helyett - kompromisszumokat kötni (segítség a ház, háztartás körül), talán a végén még odaparancsolnak a gép elé. Ha az az 5 perc szokásos, akkor sok lelkierőt! Te egy rohadt nagy barom vagy Te pedig kezdesz benáculni, mert az ilyen értékeket "ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.” (L.Gy.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2011.07.18 16:34 » |
|
Nagyon komoly a szám Jani! Egyébként a mai új hét kezdetével kezdődik a Betonos hét mert akkor én ma már nyomattam egy 900-ast az elég aktívnak számít? :$
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2011.07.18 17:22 » |
|
Nagyon komoly a szám Jani! Egyébként a mai új hét kezdetével kezdődik a Betonos hét mert akkor én ma már nyomattam egy 900-ast az elég aktívnak számít? :$ Damisz,én úgy tudom csak múlt héten volt Beton hét.Ennek ellenére a 900 szép teljesítmény.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2011.07.18 19:17 » |
|
Nagyon komoly a szám Jani! Egyébként a mai új hét kezdetével kezdődik a Betonos hét mert akkor én ma már nyomattam egy 900-ast az elég aktívnak számít? :$ Damisz,én úgy tudom csak múlt héten volt Beton hét.Ennek ellenére a 900 szép teljesítmény. Köszönöm Fradi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2011.07.18 20:09 » |
|
Nagyon komoly a szám Jani! Egyébként a mai új hét kezdetével kezdődik a Betonos hét mert akkor én ma már nyomattam egy 900-ast az elég aktívnak számít? :$ Én is hozzá tettem a napihoz 555killt nem olyan sok mint damiszé de azért ér valamit >.<
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2011.07.18 20:10 » |
|
Nagyon komoly a szám Jani! Egyébként a mai új hét kezdetével kezdődik a Betonos hét mert akkor én ma már nyomattam egy 900-ast az elég aktívnak számít? :$ Én is hozzá tettem a napihoz 555killt nem olyan sok mint damiszé de azért ér valamit >.< Én most kerek 1300-ren állok de lehet még nőni fog. EDIT:Végül 1400 killel zárom a napot de lehet 1401 lesz mert végén Taki belefutott egy lövedékbe és dupla lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.18 23:09 írta Betonkezű Damisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2011.07.19 08:46 » |
|
http://kepfeltoltes.hu/view/110719/40k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg40k-n túl.^^ Grat hiknek,ő lett a 40.k-m. (Még mindig nem vagyok kocka)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2011.07.19 09:05 » |
|