Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2011.07.26 22:48 » |
|
Nézd, érthetőbb leszek. Nem az a gond, HANEM TE VAGY A GOND. Remélem ez a tömör, kifejező mondat elég érthető számodra, és nem ragozzuk tovább azt, hogy 1 orbitálisan nagy hülye vagy. Elég egy paraszt (én) meg egx barom (Zy)
o_O (L) ^^ :$ Miért ne illenél a klánba?
Jobb kérdés, hogy miért illek... :S /=( brühühü
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2011.07.27 14:15 » |
|
No, azt hiszem ez az egy hét elég volt ahhoz, hogy a legtöbb jelentkezőt lezárjam.
Vasmacska/Béjbi: Szinte mindenki igent mondott, úgyhogy gratulálok, felvételt nyertél a klánba! Kérlek jelentkezz acc. oldalon. A pontszámot elnézzük.
Szabesz: Igennél is és nemnél is egyenlő szavazat van, ha jól számoltam. Rólad még beszélni fogunk.
Dodi: A legtöbb tag nemmel szavazott, ráadásul a korhatárnak nem felelsz meg. Nem nyertél felvételt a klánba.
Tomi: Először igéretesnek tűntél, de a (JEL-el való) veszekedésed és a tagok véleményének változása miatt sajnos nemet kell hogy mondjak.
Csékmaha: Elég kevés tag szavazott rólad, úgyhogy szintúgy kérdéses vagy.
Legendarys: Szinte mindenki nemet mondott rád.
Pöszmösz: A káromkodás az káromkodás, ráadásul tagnak szóltál be, úgyhogy nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.27 14:31 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Beni
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2011.07.27 14:51 » |
|
Tisztelt -MH-!
A nevem Juhos Bendegúz,a játékbeli nevem pedig Beni. 2009 Októberében kezdtem a játékot. Nekem nem az a célom hogy most én legyek a Heti top 1., hanem az hogy, Modokat csináljak amiket a játékosok örömmel játszanak.A játékot unokatestvérem (0marci0) mutatta. Budapesten születtem 1998-12-25.-én.Jelenleg Szentendrén élek. Magamról: Jelenleg a kézilabda sportot űzüm versenyszerűen. A másik emberem Gladibeni amit feltörtek és elloptak. 12.000 kille volt.
Fegyverek: MP5: Ezzel szereztem az első 3000 killem. M4A1: Ezzel fojtattam. M82A1: Mostanába kezdek erre a fegyverre áttérni.(csipa) LAW: Annyira nem szeretem de azért tudok vele darálni. MPG: A 2. kedvenc fegyverem(1.MP5) QUADRO: Sose használom. NOOB:Szeretem. X72: Nem nagyon kedvelem. Egyéb: A tanulmányi eredményem: 4,5 átlag.Felnőtt koromban Rendőr szeretnék lenni vagy Szakács.Általában a játékon 1-2 órát szoktam naponta játszani mert,nem vagyok kocka. A klánból ismerem: Pistit. Elérhetőségek: Skype: Beni(swbeni) MSN:beni1225@citromail.hu Facebook: Beny Juhos Remélem meggyőző voltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2011.07.27 16:18 » |
|
Tennék egy konstruktív javaslatot a b@romarcúval kapcsolatban. Miután nem buta, ostoba fajankó, hanem egy hülye, idióta, aki időnként nem tudja tartani a pofikáját, és ahelyett, hogy elszámolna 10-ig, beleköt a hullába is; ez egy pillanatnyi állapot, amit majd kinő. (8 azaz nyolc napja nem okoskodott, nem szólt be senkinek! Szerintem már biztos lelkibeteg. ) Névnapi ajándékként ajándékozzátok meg egy plusz egy havi próbaidővel, azzal az elsődleges feltétellel, hogy sikeresen pótvizsgázik. Egy hónapot a klánon kívül töltene el, majd miután vette az akadályt egy hónap próbaidőt a klánon belül; ezalatt az idő alatt a fórumos, acc-os és játékbeli viselkedése lenne a felvételének feltétele - miután más kifogás nem volt ellene. Napi 3x1 felpofozás és lefekvés előtti valagba rúgás javasolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2011.07.27 18:09 » |
|
JEL, ez melyik baromarcúra vonatkozott?
Beni, jól gondolom hogy te sem vagy még 13? Jól gondolom, hogyha átolvasod mégegyszer, nincs ennyi helyesírási hiba benne? És mit gondolsz, nem unalmas nekünk a sok acclopás, és miután votl annyi energiám hogy rákeressek erre a GladiBenire, akit te említesz...: Regisztrált: 1 hete Utoljára belépett: 1 hete Utoljára belépett a játékba: Soha Nem elég meggyőző számomra a 12k killhez.
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
Kismessi
Veterán tag
Nem elérhető
avilágleghülyébbembere. "2011"
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2011.07.27 18:16 » |
|
Elnézést kérek az offért te GladiBenit ismertem már régebben is és tényleg több volt neki 10k-nál csak már nem emlékszem mennyi. A Beni accról pedig csak annyit hogy úgytudom újrakezdte egy másik accal a gamet. (?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2011.07.27 18:59 » |
|
Szabeszra. Jó gyerek (ha alszik). Ő csak csibész, nem csirkefogó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2011.07.27 20:49 » |
|
Ez a Beni gyerek körül van egy-két gyanús dolog,DE: LAW: Annyira nem szeretem de azért tudok vele darálni.
Mester,kérlek mondd el nekünk hogy lehet darálni a lawwal!(Cssss HelloTibi,téged nem kérdezett senki!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2011.07.27 20:51 » |
|
Hát xD többet ölsz egyszerre:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2011.07.27 22:32 » |
|
Nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi(~.~)
Új
Nem elérhető
Aki akkorát üt hogy még hangja is van.
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2011.07.28 09:19 » |
|
Én akkor teljesen süllyesztőbe kerültem vagy nem? Mert ha van még egy kis lehetőségem akkor leírom amire jutottam mert gondolkoztam a dolgon...
|
|
|
Naplózva
|
"...hogy én mennyire imádom a zsarnok nőket..."
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2011.07.28 10:46 » |
|
Kedves MH Tagok! Szegeden születtem Bedő Gábor néven, azóta is itt lakom. Szabadidőmben gépezek, haverokkal lógok, dobolok. 1éve ismerem a Stickmant volt egy pár klánom. Mpg , m4, mp5 fegyok amikkel legtöbbet vagyok általában. Már régóta nincs klánom mert szeretnék egy jó klánba lépni ezért úgy döntöttem hogy lesz annyi bátorságom és megírom ezt a jelizést Skypeon a nap legtöbb órájában általában elérhető vagyok: g.bedo97 Szép napot rátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2011.07.28 11:00 » |
|
Szeged szülötteit nem vesszük fel, sry.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2011.07.28 11:02 » |
|
Mi, hogy hogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2011.07.28 11:59 » |
|
Beteg . Bálint, jobb lett volna ha csicsázod. Gabi: Szeged szülötteit nem vesszük fel, sry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|