kléni
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2010.01.14 21:55 » |
|
Hát, nem hinném hogy amit látunk, azt nem ő írja hanem a program adja ki..
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2010.01.15 17:51 » |
|
A program nem a programnyelv miatt lett angol, semmi köze sincs hozzá, hanem azért mert szándékosan akartam így. Ha akartam volna, az egészet magyarul is csinálhattam volna. De azért csináltam angolul mert: 1.) így több emberhez el tud jutni (pl: akik nem tudnak magyarul) 2.) a játék is angol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2010.01.16 15:09 » |
|
A program nem a programnyelv miatt lett angol, semmi köze sincs hozzá, hanem azért mert szándékosan akartam így. Ha akartam volna, az egészet magyarul is csinálhattam volna. De azért csináltam angolul mert: 1.) így több emberhez el tud jutni (pl: akik nem tudnak magyarul) 2.) a játék is angol
Mik lesznek még a map makeren kívül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2010.01.20 19:17 » |
|
Mik lesznek még a map makeren kívül?
A következő verzióban 3 eszköz lesz: a Map Editor, a ServerStats és a ModPacker. A ModPacker-rel modokat lehet becsomagolni egy ZIP fájlba hogy csak a megváltoztatott fájlokat pakolja bele. Meg a programra saját színtémákat lehet húzni. Plusz néhány bugjavítás. Ezeken kívül csináltam egy szép új logót a programnak (a közepe a programban világítani fog )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2010.01.20 19:31 » |
|
Pedig a mostani Adobe-szerű logót is lehetett volna csicsázni Mindegy, ez is szép lesz. És ugye a mod packer-el importálni is lehet majd?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2010.01.20 19:43 » |
|
Az importálást még meggondolom, egy ZIP fájlt szerintem csak ki lehet csomagolni a játék mappájába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2010.01.20 21:08 » |
|
Igen, de egyszerűbb lenne azt írni a honlapomon, hogy töltsd le ezt, és nyisd meg a Sticktool-al, mint hogy csomagold ki ide, meg ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2010.01.20 21:09 » |
|
A következő verzióban 3 eszköz lesz: a Map Editor
Na azt hogy? o.O
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2010.01.20 22:24 » |
|
Az épületátpakolósra értette szerintem. Amúgy Tibi, a következő verzsönben benne lesz az épületek magassághoz igazítása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2010.01.21 19:58 » |
|
Magassággenerátor.Azért nem pü, mert így jobban közkinccsé teszem, ha esetleg valaki valami másra akarná használni. Igen, forráskód. Nem, ha nem tudod mi az, nem fogunk segíteni, mert nem neked van.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2010.01.21 21:31 » |
|
Köszi, a hétvégén beleoperálom. Vagy a hétvégén, vagy a következő héten jön az új verzió.
Edit: Csak azoknak akik használni akarják a magassággenerátort!
Lazarus/FPC alatt kell hozzá ez a véletleszámgenerátor (Delphi 6-os kód lecsupaszítva):
var DeplhiRandSeed: Longint = 0;
function DelphiRandom: Extended; const two2neg32: double = ((1.0/$10000) / $10000); // 2^-32 asm PUSH EBX XOR EBX, EBX IMUL EDX,[EBX].DeplhiRandSeed,08088405H INC EDX MOV [EBX].DeplhiRandSeed,EDX FLD [EBX].two2neg32 PUSH 0 PUSH EDX FILD qword ptr [ESP] ADD ESP,8 FMULP ST(1), ST(0) POP EBX end;
Minden Random függvényt ki kell cserélni DelphiRandom-ra és ezt kell még javítani:
// Shake up for i:=0 to cPERLIN_TABLE_SIZE-1 do begin j:=trunc(DelphiRandom*cPERLIN_TABLE_SIZE);
Plusz a unit elejére kell még rakni egy {$mode delphi} direktívát. Ezek után elvileg működnie kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.01.25 18:11 írta HelloTibi »
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2010.01.25 18:51 » |
|
Új verzió! v0.5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2010.01.25 18:54 » |
|
jó lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2010.01.25 19:04 » |
|
Hmm tetszik. Viszont a Modpackert nem tudtam letesztelni, mert én egyből a modomra küldtem rá, és csak arról tudott snapshot-ot készíteni. Mi lenne, ha az STDatában eltárolná az eredeti fájlok adatait is, mint a Snapshot.dat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|