Ami le van írva az ötletek FAQ-ba és a Fórum szabályzatba azt kezeljétek szentírásként, mert NEM fogadok el ellentmondást. (csak kivételes esetben kivételes emberektől ) Magyarul lehet hogy szerinted jó ötlet lenne párba csinálni a fegyvereket, de szerintem nem, ezt le is írtam, és Punktum. Egyébként azért, mert nem akarom CS színvonalra zülleszteni a fegyverválasztékot.De ja, jöhet fegyverötlet, ha megfelel a feltételeknek.
Sadynak igaza van, kitaláltok valami jobbféle tech fegyvert, akkor be is fog kerülni, mert gunra már született egy jó ötlet. (burst fire-ös dupla UZI, nem kispityu. Olyasmi mint a dual ingram a Max Payne 2-ben.)
Irányelvek: Elsődleges a kezelési technika, AZTÁN az effekt+hangok, és VÉGÜL egy modell. Nem adunk speciális tulajdonságot a játékosnak (lsd. hőlátás vagy láthatatlanság, repülés, futás nagy ugrás, stb.) Feltehetőleg a fegyvernek sem nagyon (lsd. zoom), persze ezt nem feltétlen, de inkább a lövés maga vagy a lövés módja legyen valami extra.
(Az a baj, hogy végignéztem az UT, DOOM, quake, HL1-2, Halo, Wolf3D fegyvereket és nemigen van mit lekoppintani. (pedig az MPG és a QUAD feltűnően hasonlít két UT-s fegyverre ha megfigyeltétek. De csak mert jóóóóóóóóóó
))
FONTOS EDIT: A fegyver ötletek pm-be jöjjenek vagy külön témába mert ide inkább az általános ötletek jönnek.
FOntOS EDIT 2: Persze ami nem felel meg az irányelveknek minimum le lesz szólva, ha különösen gagyi, akkor szó nélkül törölve is lesz
.ini-s terepmódosítás felejtős. Technikai okokból.