Tisztelt Betonkezű Klán!
Megpróbálkozom a hozzátok való bekerüléssel, először egy pár gondolat magamról:
Hips Attilának hívnak, 15 éves vagyok. Sülysápon lakom, ez egy 8.000 lelket számláló falu, békés környék, Pesttől 40 kilométerre található. A középiskola, ahol a napjaimat tengetem, Pesten található. Az már más dolog, hogy a tanulmányi eredményem most nem olyan fényes, mint 8-ban volt
. Színes, bulizós egyéniségnek tartom magam. A sport amit űzök az a foci, nagyon szeretem, egy helyi csapatban vagyok középpályás. Hobbiaim közé tartozik a gépezés, biciklizés, Tv nézés, haverokkal mászkálás. Röviden ennyit magamról, ha még esetleg valakit érdekelne valami, akkor lentebb olvasható a Skype, Msn, E-Mail címem.
Most pár mondat a Stickbeli pályafutásomról:
A Stickmant decemberben ismertem meg, egyik haverom mutatta meg. Tetszett ez a játék, ezért regisztráltam is rá, és elkezdődött az eszeveszett hajsza a killek megszerzésére
. Jelenleg a killjeim a 40.000 határát súrolják, célom a Top 10-be kerülés. A fórumon 1,5 hónapja vagyok aktív, rendszeres fórumozó. A klánjaimról pár szó: Eddig nem voltak nagyon jelentős klánjaim, egyet kivéve, az [E]-t. Ott megismertem sok jó barátot, jól jártam még anno amikor oda jelentkeztem. Fegyvertáramba, az M4, LAW, M8, MPG, NOOB tartozik, ezeket szoktam használni, és ezekkel tudok játszani is. A Stikről így több gondolat, most nem jut eszembe.
Miért akarok ide jelentkezni?
Mert, ahogy nézem fórumos hozzászólásokat, itt sok értelmes, jó indulatú egyén játszik. A jelentkezés akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a haverom a klánból, Szabi mondta, hogy próbáljam meg. Ha már haveroknál vagyunk, a klánból Szabit, Damiszt ismerem legfőképp, Janit, és Marcot csak látásból, de velük egyszer 3v3-tam.
Elérhetőségeim:
Skype: hips.attila vagy KéKség, nemtudom melyiket fogadja el, mert van olyan ember akinél ezt, van olyan akinél meg a másikat, ha javasolnom kéne inkább a KéKséget jelöljétek
.
Msn:
atlasz12@freemail.huE-Mail:
atlasz12@freemail.huKészséggel várom pozitív, illetve negatív tartalmú válaszotokat.
Üdvözlet:
Attila, "BlueBoy1995"