-MH- Mark575
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.09.28 15:26 » |
|
A "Gulyko" és a "Fanta" felhasználók figyelmeztetését összevonom, mivel a két felhasználót egy ember használja. (multiacc)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.09.29 17:13 » |
|
18+ üzenet. Első figyelmeztetés
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.29 17:26 írta Womi »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.09.29 21:00 » |
|
A) Nagyon jó lett grat
Hsz. hunting (Ez csak egy példa, ehhez hasonlókat töröltem). B) Nálunk egy jó páran az osztályba ezt halgasákk nem tom mi jó van ebbe a bocsánat a kifejezésért cigány zenébe Humortopicban volt. Egyrészt szerintem egyértelmű, másrészt a topicban külön levan írva, hogy nincs offolás. C) Sajt
Szólánc topicban, és azért mert egyrészt nem az előtte lévő szó utolsó betűjével folytatja, másrészt ez a 4-dik ilyen hsz., amit töröltem tőle csak ma. Igen, voltam olyan jófej, hogy ennyi dolog után adom mostmár a 3-dik figyelmeztetőt Gulykonak. 2 nap ban a nyereménye, ha így folytatja nem sokáig fog maradni a fórumon. Ha ez a célja, akkor szórakozhat tovább.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.10.01 17:33 » |
|
admin nagyon jó volt!
Király az omod!
nagyon jók!
nekem is csinálnál?
Ez csak pár idézet. Hsz. hunting - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.10.04 15:25 » |
|
Melyik fogyatékos törölte a hsz.-em?
Nem tudom ki törölte, de valószínűleg SP, vagy Admin volt. Őket meg nem szidjuk ugyebár, a véleményt amúgy is el lehet mondani kulturált formában. Szóval megy a figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.10.04 19:24 » |
|
b*sszÁTOK MEG A P**SÁM NEKEM ROSSZ VOLT
Káromkodás. EZT melyik nyomorék rakta ide semmi közötök ahhoz h mit irok ezt azonnal töröljétek azt irok amit akarok attol még hogy őszintén mi a véleményem a nyáriszünetemről azt akármikor megoszthatom akármivel Mivel nyílvános fórumra írtad, ezért a világon BÁRKINEK köze van hozzá, amint elolvassa. Egyrészt amit te írtál, az a szókincsedet tükrözi, meg azt hogy nem tudsz kultúráltan beszélni. Nyáriszünet? Majdnem eltaláltad az iskolai élményeket. Mért hiszi mindenki azt, hogy bármit írhat? Kérlek szépen itt diktatúra van. :] Ennyi erővel én bármit törölhetek. Ez most egy figyelmeztetés számodra, és talán képes leszel ezek után elolvasni a fórum szabályzatot. Egyértelmű. Figyelmeztetés 1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.05 13:54 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.10.10 15:18 » |
|
Jelentkeznék.Leteszteltem magam ma,kemény 400 kill 2 óra alatt. Bocsáss meg, de ha jól tudom nem itt kell jelentkenzi hanem a külön oldalon. És az is érdekes, hogy 2 óra alatt letoltál 400 killt de a hetiben csak 185 van. A pólónak és a játéknak már meg is van a helye itt nálam Cigángyerek,adatbázis hibának hivják. És ha nem hiszed el,ottvan Zsiga,Béjbi,meg sok sok ember. Majd pont nálad Maradjunk abban,hogy úgyis Bálint viszi haza,oszt kész. Örültem a szerencsének Mada, és egyúttal gratulálok, hogy összeszedted az 5. pontodat is!
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.10.15 16:26 » |
|
Jahm énis otthon ülősre megyek majd , ha lesz
Majd ha lesz egyszer "otthon ülős" akkor jelizek.
Kérlek titeket az ilyen hozzá szólásokat hanyagoljátok. 1 Kérdés: Milyen gépek vannak a suliba, milyen a videó kártya és lehet-e saját egeret vinni?
2 nem egészen ide tartozó kérdés: Bolint! A Bólyaiba tudod mikor van nyílt nap?Mert már az is százszor el lett mondva, hogy ne okoskodjatok a moderátorok helyett.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.10.24 16:07 » |
|
- jah és ne trible HSZ-elj (ezért találták ki az EDIT-et -.-")
Sapit idézve: Mert már az is százszor el lett mondva, hogy ne okoskodjatok a moderátorok helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.10.30 11:41 » |
|
Mi az az Ecsen?Ne ilyen piripócsf**za szintű,ismertségű,atlantiszi tanyát keressünk már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.11.02 14:09 » |
|
(Ha tudta volna akkor beszart volna) A döglött darázs felrepült outland-ig és ott klánbázisra átdobott egy hatalmas nagy umpalumpa csoportot az umpalumpák felfalták a ...
Többszöri felszólítás után, adminisztrátor által megadott szabály(ok) be nem tartása. ("A történet folytatódik..." témában) Figyelmeztetés 1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.02 14:14 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.11.10 18:33 » |
|
Az ChallEnge b*meg, nem challange. -.-
Mert lehetne ezt szépen is mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.11.11 19:47 » |
|
Takarodj innen! Azzal, hogy egyfolytában ide beugatsz nem fogunk felvenni, egy kibaszott nagy láma vagy és az is maradsz.
Mert meguntam a cenzúrázást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.11.16 22:16 » |
|
ISTEN által gyártott klánok olyank mint a kínai cuccok (Made by ISTEN)...nem minőségiek
Csak hogy elmondjam,a kínában gyártott ruhák semmivel sem mások a Nike,Adidas és mittomén milyen márkák ruháival.Hogy miért?Hisz mindent kínában varrnak össze,hisz a nagy "márkacégek" ott varatják olcsón össze.10000 Ft az új Converse cipődön csak a felirat (kb.). A hülyeség offolással keverve néha csodákra képes.. Nem emlékszem, volt-e valaha ekkora nagy off. Ezt a pillanatot meg kellett örökíteni, sry.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.16 22:31 írta kléni »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010.11.18 20:41 » |
|
Elég votl asz offtopikba.. azt mondtam vége, innentől lefelé megy, aki mégsem hagyja abba. Sajnállak ha ilyen stílussal együtt tudsz élni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|