Oli
|
|
« Dátum: 2010.12.23 15:46 » |
|
Most a Téli Bajnokság CW-je alatt támadt az ötletem: kéne egy cw mapot csinálni. A szigeten 60-80 playernél igazán jó játszani, ehhez képest a CW-ken maximum 15-en szoktunk lenni. Az egész arról szól, hogy találsz-e ellenfelet, vagy nem, és akkor ő kempel le a sziget másik végéből. Szóval arra gondoltam, hogy egy sokkal kisebb, zárt pálya kéne pont az ilyen alkalmakra. Igazából eddig jutottam, ötletek, segítők kellenének. Szerk: Ja és ugye az egész annak a kapcsán, hogy hamarosan lesz modder realm, ahol lehet ölni moddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.12.23 16:36 » |
|
Bakker Oli en is erre gondoltam hogy csinalok egy ilyet De en arra gondoltam hogy 2 klan bal es jobb oldalrol indulnak el kozepen van a cel es meg kell akadalyozni hogy a masik elerje a celt.PL:sniper folyamatosan ugzel hogy ay ellenseg ne erjen fel (pl egy toronyra) a torony tetejere ahol van a zaszlo. (tegyuk fel hogy az a cel) nekem ilyesmi 0tletem volt (Nemigaz h te is erre gondoltal ) Sok sikert a modhoz ha kell otlet csak szolj mar reg ota gondolkodom egy ilyesmin . (Elnezest romaniaba vagyok es nincsenek ekezetek )
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.12.23 16:40 » |
|
hogy egy sokkal kisebb, zárt pálya kéne pont az ilyen alkalmakra.
Hogyha jól emlékszem volt már erről szó,sőt voltak pályák is amik ilyen zártak voltak,csak most nem találom a topikot.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.12.23 17:01 » |
|
Aha értem Ez jó akkor kb. azt mondod hogy olyasmi féleségű pályát kellene csinálni ,mint outland? Meg próbálok csinálni egyet! (persze ha szabad)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.12.23 17:05 » |
|
hogy egy sokkal kisebb, zárt pálya kéne pont az ilyen alkalmakra.
Hogyha jól emlékszem volt már erről szó,sőt voltak pályák is amik ilyen zártak voltak,csak most nem találom a topikot. Én egy 1v1 pályára emlékszem amit Gh csinált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-FP- Chim
Új
Nem elérhető
A társam ^^ xD
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.12.23 17:15 » |
|
Csak ebbe lehetnének sáncok vagy hasonló, mert azért az igazi war-ba is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.12.23 18:39 » |
|
Én is próbálkoztam már egy aréna szerűséggel de jobb híján csak vacaknak nevezem.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.12.23 18:43 » |
|
Én egyszer még anno csináltam egy ovális alakú arénát,ha gondolod Oli én szívesen segítenék ebbe ez ötletedbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.12.23 20:01 » |
|
Jó az ötleted,Oli!Csak arra lennék kiváncsi hogy meg fog e valósulni. /Modder realm mikor lessz/?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.12.23 20:09 » |
|
Én elsőnek valami TDM pályára gondoltam, respawn helyekkel a pálya két végén (sajnos nem lehet megoldani, hogy a tech és gun külön respawnoljon, szóval vegyesen lesz). Méretben szerintem 2-3X akkora kéne, mint outland, azon kényelmesen el lehetne csatázni. Szerintem az lesz, hogy egyelőre csak elnagyolt, szögletes valamiket rakok le, azzal beállítjuk a pályát, a stíluson aztán lehet gondolkodni (mivel valami hosszúkásra gondoltam, ezért egy utca jó ötlet lenne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.12.23 21:10 » |
|
Esetleg barikádok, felrobban hummer...stb Am miért pont ez a topic neve?
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.12.23 21:34 » |
|
Szegény szeretett Fórum Moderátorod - egy kocka. És szerintem itt a történet vége .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.12.23 21:38 » |
|
Nem azért de valaki egyszer felvetette hogy a gunok/techek külön helyeken respawnoljanak. Admin mondta is hogy jó ötlet, lehet hogy megcsinálja majd egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.12.23 21:52 » |
|
Admin mindenre mindig aztmondja hogy egyszer majd megcsinálom. Ez a verzió is nem lett jó ugy ahogy van
Am meg olyat kéne hogy ne 2 respwan hely klegyen mert akkor sok lenne a hátba killtugykéne megcsinálni mint kparkot hogy elején belesel egy portálba és az meg bedob a pályára sztem valahogy így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.12.23 21:58 » |
|
Külön respawn majd lesz, elvileg. Szerintem meg örüljetek, hogy egyáltalán lett új verzió. Segíthetek én is, ha kell. Kör alakú pálya, hordókkal, dobozokkal és ilyesmikkel. 1 "kijövő" hely, az egyikből nem lehet átlátni a másikba. Fontos, hogy ha az egyik uralja a belső kört akkor ne nagyon tudja bevenni a kaput. Tehát mondjuk 2 hely, ahol ki lehet jönni. Középre valami nagy torony ahova nehéz felmenni. Szép nagy feljárókkal. És legfelül a checkpoint. A szabályok már más tészta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|