Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.12.25 18:01 » |
|
Hamár paintball akkor a festéknyomokat a falakon,földön lehetne hagyni. Meg új fegyvert is bekellene programozni. Vagy egyszerüen m4 helyére egy paintball puska, ami ezerrel lövi a rendes golyót?xĐ
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.12.25 18:27 » |
|
Hát nem is tudom paintball puska? Egyébként Hectornak az a B13-as övezete kafa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.12.26 10:42 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy mégse egy hosszú pálya kéne. Mivel nincsenek még külön tech/gun spawnhelyek, bármikor előfordulhatna, hogy mész előre, majd mögötted újjáéled egy ellenség, és leszed. Nem lenne jó folyamatosan hátra is nézni. Ezért arra gondoltam, hogy egy szabályos alakú pálya kéne, több spawnhellyel, nem csak a széleken. Ehhez szerintem egy gyártelep stílusú valami illene, sok fedezékkel, néhány megmászható dologgal a kemperek miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.12.26 12:01 » |
|
Hát nem is tudom paintball puska? Egyébként Hectornak az a B13-as övezete kafa!
Már ez az én ötletem volt luxus lenne vissza olvasni ? -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.12.26 13:59 » |
|
Alex állítása szerint meg fogja csinálni viszonylag hamar. Mire elkészül valószínűleg már lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.12.26 14:38 » |
|
Ilyenben én nem bízom. Később még lehet csinálni több pályát, akár olyan hosszút is, csapatonkénti spawnhellyel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.12.26 14:44 » |
|
Mint paintball-ban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.12.26 20:15 » |
|
Gyerekek ,szeméttelepet kell csinálni teli roncsokkal és szemét dünékkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.12.26 20:40 » |
|
Ja, gondoltam már rá UT2004-ben van egy ilyen pálya, a szeméthegyek között kis alagutakkal, meg középen egy kör alakú valami, alatta a nagy üresség... Egyetlen gond, hogy rohadt sok polyból állna a pálya, és én lowpolynak akarom ezt a modot, hogy cw-zni mindenki tudjon, és senki ne fogja a szaggatásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.12.26 23:32 » |
|
Igazad van! Akkor a temető vagy az utca kéne. Szerintem a temető még mindig egy ideális ötlet :Buckás helyen ,sok sír : (Ezt most dobtam össze példának 32 polly és 20ra lelhet faragni.[azt a két vonalat nem engedi eltüntetni]) Akkor még egy szép kriptát is lehetne csinálni ,meg persze egy templomot (Van egy egész szép félig kész ,bár nem ebben a stílusban) és egy pár fenyőfa elszórva. Szerintem egész jó lenne és az egész 1500-2000 pollyból kijönne ami elszórva nem olyan vészes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.12.26 23:45 » |
|
Ha már a síroknál tartunk. Talán még megvannak a modellfájlok, ha kell, akkor megpróbálom előkaparni.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.12.26 23:53 » |
|
Nem rossz Mark és még abból is bőven lehet faragni.Igazából szerintem elég egy 10 pollys kereszt is vagy egy 6 pollys sima sír szépen letextúrázva. De először legyen meg a végleges ötlet és aztán gondolkodjunk a megvalósításán ,azaz Oli jóvá hagyására várunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.12.27 01:36 » |
|
Polly az egy női név. Polygon pedig sokszög. Éééérteeem?
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.12.27 09:36 » |
|
A temetővel az a gond, hogy nincs rendes fedezék. A sírok is csak pont arra jók, hogy ne tudd eltalálni az ellenséget, mert félig kitakarja, vagy felrobban rajta a lövedék. Meg elég unalmas is lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|