Sziasztok, Mandi vagyok. 2010. ápr. 4-én kezdtem az eszeveszett öldöklést, azóta rabja vagyok Alex munkájának. SMWF-ről ennyit, ha olyan vagy úgyis ismersz a játékból.
Egyébként, ha megbocsátotok, Markó András vagyok (az accnevem is innen van. találd ki milyen alapon ><), 12 éves, középmagas barna hajú & szemű, roppant hétköznapi ember... Már akinek. Az RMG-be járok, mely Dunakeszin, egy alig 40000 fős, Budapesttől 20 km-re, a Duna bal partján fekvő kis településen található, és ha nagyon ügyes vagy, kitalálhattad, itt élek. Mégpedig a két tesómmal + a szüleimmel. Sok barátom van, ebből egy adag ismeri az SMWF-et, habár igaz, rajtam kívül egy gyerek nyomja néha-néha úgy ahogy, a többi tíz nem vitte tovább 1300 killnél.
5-ös tanuló vagyok, fizikailag is jó erővel rendelkezek, bár mostanában nem sportolok aktívan. De ha igen, akkor jöhet a sí, a pingpong, a foci, vagy valami más. Rengeteget kockulok, főleg az esemvéef, a fész, néha-néha NFS megy, de előfordul, mikor nagyon unom magam, flash játékokat nyomok. A véres lövöldözős terminátror játékok hidegen hagynak (kivéve, mikor tábori gépen multizunk egymás ellen
). Sokat kirándulok a családommal, és ez nem is olyan rossz. Jaaa és szeretek enni
Namost utólag:
A napot legelőször 1998. november 1-jén láttam meg a miskolci Vasgyári Kórház termének ablakán át. Tehát miskolci vagyok. Ami a legjobb, hogy az összes rokonom itt él, így a látogatásokat egybe le lehet tudni
Iskolában csak azt szeretem, hogy találkozhatok a barátaimmal, és beszélgethetünk. Amúgy halára unom magam az órák alatt. Apropó, ha már suli, akkor MindLab. Ez egy nemzetközi verseny táblajátékokkal, Idén én indulok a suliból, szurkoljatok
Féjszbúkon ott vagyok, hamarosan lecserélem a képem egy mandarinra, hogy megismerjetek.
Ennyit rólam egyelőre. Majd még kibővítem. Csüsz.