(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #420 Dátum: 2010.10.03 18:36 » |
|
Lenne egy kérdésem. Ugye törölve lett a topic amit csináltam.Ezzel egyet is értek mivel nem a szabályoknak megfelelően volt "megcsinálva". Na az lenne a kérdésem(SP-ktől) ,hogy hétvégén nyithatok-e egy új topicot? Minden MOD/Épület/fegyver/fejfedő/skinhez adok letöltő linket.És azokat szépen kidolgozom nem olyan homokozóba valók lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #421 Dátum: 2010.10.03 21:30 » |
|
A modellekben van egy topicom: kis épületek kigészítők. Oda pl. mehet. Max átnevezem Közepes és kis épületekre
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #422 Dátum: 2010.10.03 21:35 » |
|
Lenne egy kérdésem. Ugye törölve lett a topic amit csináltam.Ezzel egyet is értek mivel nem a szabályoknak megfelelően volt "megcsinálva". Na az lenne a kérdésem(SP-ktől) ,hogy hétvégén nyithatok-e egy új topicot? Minden MOD/Épület/fegyver/fejfedő/skinhez adok letöltő linket.És azokat szépen kidolgozom nem olyan homokozóba valók lesznek.
Ha a játékba csinálsz modelleket, rakd a Modellek részbe. Ha modot csinálsz, a Modokba. Ha igazán minőségi munka grafika szempontjából, akkor a Grafika részbe is mehet (mint sapi tablet render-je)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hill
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #423 Dátum: 2010.10.06 20:26 » |
|
Én csináltam egy épületet egy 3D-s tervezőprogrammal (sketchup 8 ) , de nem tudom, hogy kell megcsinálni úgy, hogy a stickmanben is benne legyen . Ehez kéne a segítség.Ha tudtok kérlek segítsetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #424 Dátum: 2010.10.06 20:34 » |
|
A stickmanbe nem lehet sketchup modellt betenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #425 Dátum: 2010.10.06 20:37 » |
|
Ajánlatos megtanulni a Wings 3D modellező program használatát, ha beszeretnéd rakni a modelledet a játékba.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #426 Dátum: 2010.10.06 20:49 » |
|
A stickmanbe nem lehet sketchup modellt betenni.
De lehetséges, csak nagyon bonyolult. Itt van egy leírás, ezt kell követni. Pluszba, amikor a modell a Blenderben van, ki kell exportálni DirectX formátumba és onnantól már csak a StickConverter marad hátra és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hill
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 2010.10.07 18:57 » |
|
És, honnan lehet letölteni a StickConverter-t? +hogy lehet beilleszteni az épületet a stickmanbe? Köszönöm az eddigi infókat!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #428 Dátum: 2010.10.07 19:04 » |
|
Töltsd le a StickTool-t és abban van StickConvert. Elmented 3ds. fájlba a művedet, StickConvertben Konvertálod lesz 3 darab fájlod azokat berakod a datába. Majd StickToolba valamelyik épület helyére beírod a te épületed nevét(vagy új épületként) és benne is van a játékban. Wings-el így kell csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.08 14:36 írta kléni »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #430 Dátum: 2010.10.12 19:41 » |
|
Olyat lehet csinálni hogy készítek valamit, berakom a szilárdságot, elteszem, aztán teszek bele még pár falat, azt is berakom, legenerálja és én beteszem a másik szilárdságot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #431 Dátum: 2010.10.12 19:51 » |
|
Csinálhatsz, de nem fog megfelelően működni. Mindig az aktuális modell szilárdságát használd, ezzel nem lehet trükközni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #432 Dátum: 2010.10.12 22:10 » |
|
vagyis lehet, de nem mindig jön be, szal ha mákod van akkor örüljél.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #433 Dátum: 2010.10.17 11:05 » |
|
Meik fájl az amelyik az mpg lövésének a színét mutatja? mert meg szeretném változtatni
Egy (egyszerű) kérdésért nem nyitunk topicot. Egyébként a homaly.png fájlt színezd.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Fencer
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 2010.11.02 16:01 » |
|
Megkérdezhetem, hogy hogyan lehet átírni azt a szöveget, amit akkor ír ki a játék, ha még nem léptem be (...You modifiled file... - vagy mi)?
|
|
|
Naplózva
|
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." /Karl Kraus/
|
|
|
|