[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2010.03.09 15:28 » |
|
Érdeklődhetnék, hogy hogy halad eddig az új verzió? Mi van, és mi nincs kész eddig a map editorból? [OFF] Az editorból szót elfogadja a helyesírás ellenőrző [ON]
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2010.03.09 16:28 » |
|
Gondolom még ki kell jönni 1-2 új verziónak, nem fog mindig ápdételni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2010.03.12 18:09 » |
|
Már készülget, de még kell neki még pár hét. Az elmúlt 4 héten egy versenyre készültem, de már lezajlott és így úgymond "felszabadultam". @Rudi: Nem a verziólépések miatt nem update-elek, hanem az időhiány miatt. Edit: Itt van két kép az aktuális állásról, akit érdekel:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.03.13 21:26 írta HelloTibi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2010.03.14 16:33 » |
|
Ez annyira jól meg van csinálva, hogy szinte könny csordul a szemembe Itt főleg arra gondolok hogy még a kommenteket is integráltad, pedig azok tényleg csak csicsának vannak, fel sem dolgozza a játék... (konkrétan semmit nem dolgoz fel amit nem ismer fel, és a [comment] az pont ilyen )
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2010.03.14 18:04 » |
|
Köszi. De a legjobb az új verzióban az lesz, hogy tud majd alkalmazkodni az új dolgokhoz a map.ini-ben. Amit nem ismer fel, szépen kigyűjti belőle és a mentéskor meg visszaírja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2010.03.14 23:25 » |
|
Lehet ötleteket beküldeni a progihoz? Mert ha igen, akkor lehetne olyan, hogy a .x fájlokat lehetne cserélgetni. Ne ba.szogassataok pls, ha ez egy nagy baromság.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2010.03.15 18:39 » |
|
Gondolom a fegyverekre és a járművekre gondolt. (csak azok .x típusú fájlok)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2010.03.15 18:40 » |
|
Naszóval: Olyanra gondoltam, hogy a programban ki lehetne cserélni a .x formátumú fájlokat. Pl.: Az űrhajót ki lehetne cserélni az mpg modelljére, az x72-t a Hummerre. Körülbelül így tudom szebben fogalmazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2010.03.15 18:42 » |
|
Aha, már csak egy maradt ki, ennek mégis mi értelme van?
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2010.03.15 18:52 » |
|
Azért mert funcsicsa lenne. Valaki 2-3 hónapja említette, hogy milyen über lenne egy Hummer event. Amúgy meg minden program népszerűbb csakis azért, mert több funkciója van, még akkor is, ha azok hülyeségek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2010.03.15 18:56 » |
|
Akkor már lehetne b@szomvető műholdas lézer-ionágyú. Csak mert fun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2010.03.15 18:59 » |
|
Csak ez nem a StickToolhoz feature.
Tibi: csinálhatnál egy tutort, ami első indításkor felugrik és sedgít végigvezetni a használaton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2010.03.15 19:02 » |
|
Ez egy jó ötlet. Csak még a kivitelezésen kell gondolkodnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2010.03.15 19:03 » |
|
Rudi ötlete jó, de szerintem elég betenni egy txt-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|