Stickman Warfare: A játék

2024.04.28 06:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 ... 93   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: 5letek a játékhoz (5letek FAQ-t célszerű átolvasni)  (Megtekintve 932797 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #390 Dátum: 2010.03.26 18:15 »

És ha valaki mondjuk törli a nem használt, de eredeti modelleket?
Akkor az lesz, mint most, ha törli. Lám, milyen nehéz

A panteonban lévő szobrok nem emléknek lettek csinálva, hanem annak, hogy jelképezzék a top4et, és igen is frissíteni kell, ne kezdjük el megint ezt a totál baromságot, megérdemlik és kész.
Azt nem lehet megoldani, hogy a top4 nevét ráírjuk egy képre phpval, majd a játékba a netről töltjük be? fogalmam nincs lehet-e ilyet, de végülis jó lenne. Ha nem lehet, akkor időnként, mondjuk hónaponta letöltődne ez a kép, gondolom le lehet tölteni valahogy valamit, és bekerülne a datába, aztán onnan menne.
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 902

Error 404 - Title not Found


« Válasz #391 Dátum: 2010.03.26 19:51 »

kléni, ehhez localhost kéne. Vagy az, hogy a játékosok a host szerveréhez kapcsolódjanak addig, amíg lekérik a képet.
Naplózva


Rudi
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 965


Karma: ∞


WWW
« Válasz #392 Dátum: 2010.03.27 19:04 »

Dropbox-féle megoldás? Mosolyog
Naplózva

Bolint99
Bolint99. The WebAdmin.
Admin
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 951


WWW
« Válasz #393 Dátum: 2010.03.27 21:12 »

Szerintem jó lenne úgy, h a datába lenne 1 MOD mappa. Azon belül 1-1 mappa, ami egy egy mod fájljait tartalmazza ( ugyanazokat mint a data, csak pl. quad helyén egy másik fegyó van, v a map.ini-be más van irva ). Amikor belépsz, főmenübe lenne egy 4. menüpont pl. Game néven, ahol ott lenne, h normal ( sima game ), mondjuk Stick Challenge, stb. és ki lehetne úgy választani, mint a fejfedőket v mint a fegyokat. És ha kiválasztom pl. a Stick Challenge-t, akkor arra a realmra dob, ahol vannak, akik szintén ezzel modolnak. És így nem kéne törölni a MOD mappa fájljait, és így sokkal egyszerűbb lenne, szerintem.
Mint ötlet jó, de sztem Alex meg nem csinálja xD
Naplózva

http://ilajkyou.com Lájkollak ^^ Kattanj rá! =)
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #394 Dátum: 2010.03.28 15:16 »

Nekem van egy kicsit jó ötletem: Aki a bugokban azt mondja, hogy "nekem is volt ilyen", és semmi más infót, legyen egy napra zárolva. Egy idő után csak leszoknának a kis ...., hogy nem kéne feleslegesen okoskodniuk. Ez mehet így felesleges megoldásokra is, mindenki kibírja várni mire admin aktív lesz, és megmondja az igazi megoldást.
És ha már ennyire beleéltük magunkat, a modoknál a grat jó lettekre is mehetne, hisz azt se tudják mire mondjá hogy jó, és ezel megint nem megyünk előrébb. Persze lehet dícsérni, de azt lehet másképp is.
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
-MH- Mark575
575pO.oWeRmAyBe
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2057


Az 575 mindenhol ott van...


WWW
« Válasz #395 Dátum: 2010.03.28 15:24 »

Kiegészíteném még Kléni ötletét: Az is kaphatna tiltást, aki nem jelenti a bugokat, helyette dicsekszik vele, hogy ide meg oda jutott (kivétel a MOD-olás).
Naplózva

  
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin)
Idézet
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #396 Dátum: 2010.03.29 12:01 »

Néha, amikor a sticktoolos szerverstartot nézem, látom hogy több szerver is be van kapcsolva, főleg délután, és ugye akkor vannak a legtöbben.
Olyanra gondoltam, hogyha a játékosok száma eléri egy szerveren a 30-at, akkor a többi már a másik szerverre kapcsolódna, és az egyikről is átmenne a másikra vagy 15, aztán szép egyenletesen töltődne fel az új játékosokkal, ha megint 30 alatt lesz akkor visszamegy mindenki az első szerverre. Így nem lennénk túl sokan, talán kevesebb akadás is lenne.
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
Rudi
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 965


Karma: ∞


WWW
« Válasz #397 Dátum: 2010.03.29 13:33 »

Vagy mefoldani hogy több szerver fusson egyszerre, látjátok egymást, de amúgy random dobálgatja be az embereket vagy az egyikre, vagy a másikra.
Naplózva

Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3411

Lieutenant of 13th Legion


« Válasz #398 Dátum: 2010.03.29 18:21 »

Rudi -.-
Egyszerre több szerver fut, van egy "beléptető rendszer" ami mindig elérhető és félóránként meg vesz fel embereket a másik (BME?) szervere..
Naplózva

FÓRUM SZABÁLYZAT! OLVASD EL! Nem ismerete nem mentesít by tetra


A szó elszáll, az írást meg törli a moderátor
Nesquick - Törölj még egyet és fogd rá a Tomira! Kacsint
Admin
The Stickman-Überlord
Admin
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1984



WWW
« Válasz #399 Dátum: 2010.03.31 21:39 »

A BME szerver el van kúródva, azt ne is figyeljétek... (egy hete ki is van kapcsolva)

Alapesetben az van hogy mindenki egy szervere megy, és mindig a legközelebbi 50 embert látod csak. Azaz ha 5ezren vannak fent sem akad vagy laggol jobban mintha 50en lennének fent.

Mod mappa: Hát... én tényleg nem csinálom meg. Ott van rá a StickTool.

A Panthi meg többé-kevésbé rendszeresen frissítve van, azért annyira nem gyakori, hogy megváltozik a TOP4, felesleges ezért terhelni a szervert vagy a webhostot.
Naplózva


"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #400 Dátum: 2010.04.03 13:04 »

Este nem jött álom a szememre, és nem arra gondoltam, hanem ötlet kitalálósdit játszottam

Kerekítés: Ha már a menü szép kerek lett, akkor legyen minden kerek, hogy passzoljon hozzá. A minden alatt a tabos listát, a szövegbuborékokat, és a betöltő képernyő mögött lévő fekete foltot értem (régebbiből ki lehet másolni, és rárajzolni).

napi kill: a jtáékban a tabot lenyomva a napi killt írja ki, és ne azt, hogy akkor mennyit öltem. Csatlakozás után ne lehet kérni.

klántagok: A klántagokat más színnel, mondjuk zöldel jelezze a játékban (mindkét csapatban).

Egyedi elhelyezkedés: mondjuk egy ini-ben lehetne megadni, az egyes elemek hol helyezkedjenek el. Pl a chat doboznak megadom, felülről és oldalról emmynivel legyen eltolva. És így a többi elem is, meg amit régebben javasoltam, egy háttérkép a játéktér felé, hogy lehessen ilyen jó kijelzőt csinálni.

más nézet: egy gomb lenyomásával változna a sima, gyalogos nézet. Nem a fejből látnám a világot, hanem a fejem fölött egy elhelyezett kamerából. Ez videónál lenne látványos.

Újraéledési hely: beállítható akárhol olyan hely, ahol újraéledhetek, ezzel egy igazi, szép modba nem kéne a csúnya bunker, meg módosítani is lehetne, több fajta bunkert létrehozni. Megadni x,y,z koordináltákon, hol legyen az a hely, ahol újraéledünk.

kocsiban km/h óra: egy egyszerű kép az alsó sarokban, és egy óra mozogna, mellette a rágió neve lenne kiírva, vagy alatta, esetleg ilyen kapcsolópult, ahol lehet a számos gombok lenyomásával adót váltani.

Szemüveg szín: talán már mondtam, ha pl a zöldes lézerszemüveg van rajtam, a képet is ilyen zöldesen lássam. Hőkamera is lehetne, esetleg a távcsőnek is lehetne több ilyen megjelenése, szóval pirossal, zölddel látom a nagyítást. Lehet zavaró, de akkor nem választod azt a fejrevalót.

Rádió csicsa: Ha beszélgetek valakivel rádión, egy kis rádió modell jöjjön be a képernyő jobb oldalán, amikor elengeden a gombot akkor kimegy. Ugye ha hozzám beszélnek nem kell, azt hallom máshonnan is.

Videózás: Végül is erre van külön program, de legtöbbje akad, és mindent felvesz. Ha sikerülne akadásmentes videófelvevőt csinálni a játékoz, lehessen beállítani, mit vegyen fel (pl látszódjon-e a felvételen a térkép, chat, meg hasonlók [ez ugye filmforgatáskor nem kell])

Fényforrás: Na ez egy bonyolultabb lenne. Az oké, hogy 303 éves háborúban nem maradt lámpa, de attól még lehetőség lehetne, mondjuk a háborúban is csak kicserélik a bázisokon, meg modokhoz jól jönne. Be lehetne állítani x,y,z elhelyezkedését. Alakját; kör, téglalap (esetleg neon mellé Vigyorog ) És még azt, mekkora legyen, x,y,z, pl ha mindhármat 2 egységre veszem, egy körben lesz a fény, ha az y-t 5re, akkor egy ovális alakú. Még esetleg azt is, villogjon-e a fény (ha villog, akkor elsötétül, világosodik ugye [ez a piramisban fákjának jó lenne]), talán a világítás színét. A fényforrás működése úgy lenne, hogy a beállított helyen a legerősebb, és a megadott széleeségig magasságig terjed a fénye, szép fokozatosan sötétül. Épületeken nem mehetne át az elhalványodás. Ha olyan helyre teszem a fényt, ahol árnyék van, akkor a textúra, vagyis az árnyék változna.

Éles talaj: ne ilyen ronda cikcakkos izé legyen a talaj (a két fajta találkozásánál, széleknél) hanem éles, vagyis nem cikcakkos, hanem csak simán kicsit elhalványodó. Az árnyék is így legyen, kicsit jobb lenne.

talajtípus: megadható új talajtípus a mostaniak mellett. Beállítható szélessége, esetleg sokszöget rajzolna, és a pontokat kéne megadni, a textúra helyét.



Egyenlőre ennyi
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
Admin
The Stickman-Überlord
Admin
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1984



WWW
« Válasz #401 Dátum: 2010.04.03 18:13 »

Kléni, abban igazad van hogy a jelenlegi UI hihetetlenül igénytelen, ideje lenne normálisra megcsinálni... (chat, térkép, sebességmérő, kerekség)

A többire a szokásos kifogást adnám: Nem tetszik, értelmetlen, nem illik a játékhoz, nehéz megoldani vagy nem tudom megoldani, és ezek tetszőleges kombinációja.
Naplózva


"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
8th4
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 176

Az elismert balf*sz


« Válasz #402 Dátum: 2010.04.03 19:20 »

Szerintem. jó lenne, ha lenne ping bann, hogy "élvezetesebb" legyen a játék.
Naplózva


Let's play!
Ádám
Elit
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 484


Bilux láver (L)


« Válasz #403 Dátum: 2010.04.03 19:25 »

Egyébként laggszűrő azért nincs egyelőre mert a szerver maga laggos és mint ilyen, mindenkit kidobna laggal. Remélem értitek a problémát.
Naplózva
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #404 Dátum: 2010.04.03 21:41 »

Kedves Admin, ha már ennyit papoltamkérlek írd le, melyikkel mi bajod van, nem elégszem meg a keveréssel
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
Oldalak: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 ... 93   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.03 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.