Nem lesz fegyvermódosítás. A fegyvereknek közel sem olyan egységesített a rendszere mint az épületeknek egy nagyon egyszerű oknál fogva: Nem terveztem bővíthetőre. Se nem módosíthatóra. És mint ilyen, nem lehet csak úgy kipakolni egy ini fájlba. Az épületeket még viszonylag egyszerű volt.
Meg van egy csomó speckó cucc ami fegyverenként lett berakva. Pl csipánál a zoom, quadnál az effekt, LAWnál, hogy nem a képernyő közepére teszi meg egyébként is a vállára, noobnál is az effekt... Ráadásul van amelyiknél itt, van amelyiknél ott van beállítva, hogy hol lő, nem is beszélve arról, hogy a robbanós fegyverek majdnem teljesen külön rendszerben vannak... Szóval nem, nem és nem.
Szóval a fegyver-moddolásról nagyrészt mondjatok le, max szebb modellt meg textúrát rakjatok be. Tudom, hogy ez aláássa a TC modokat, de erre nem vagyok hajlandó.
ELLENBEN: Lehet (és talán lesz is) valamiféle kornyezet.ini egy csomó baromsággal minta köd színe, ég, felhők színei, fények. Azt akkor csinálhattok napos időtől délutánon át éjjelig bármit. És akkor legalább nem nekem kell majd kikísérleteznem a legszebb éjszaka meg egyéb beállításokat, elég lesz csak beraknom
. Mielőtt megkérdeznétek az árnyékok szögeit akkor sem lehet majd megváltztatni