-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2010.12.04 01:26 » |
|
Na tehát még hetedikben új rajz tanár jött hozzánk. A neve a lényeg ami nem más mint Paréjné Tóth Gabriella. Nos amikor ezt fel írta a táblára enyhén ki nevettük. Majd egyik osztály társam ki ment a táblához és be karikázta azt hogy paréj. Azóta "parénak" hívjuk .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2010.12.06 21:02 » |
|
Irodalom órán a tanár lapot osztott (véresen komolyan veszi, hogy mindenkinek be legyen ragasztva a füzetébe), ami nem volt olyan széles, hogy kitöltse a füzetlapot, ezért szinte mindenki elkezdett mellé jegyzetelni. Egyszer csak szól a padtárs, hogy nézd már, float:left Aztán kb. tíz percig ezen szakadtunk, meg kitaláltuk, hogy az a beragasztott lap valójában egy iframe Kocka vicc, aki érti, érti, aki nem, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2010.12.06 22:15 » |
|
Az osztályotokban mindenki kocka?
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2010.12.06 22:18 » |
|
Rajtam kívül csak ő, a padtárs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2010.12.07 15:44 » |
|
6 óra elkészítő Már eltelt 20 perc hangoskodtunk meg hülyültünk,a tanár (a magyar) benyit erre megszólal nektek meg milyen órátok lenne erre mi csak az Adventi műsora várunk,neki meg ki ment a fejéből,hogy nekünk lett volna előkészítő.Nagyon nagy volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2010.12.07 18:36 » |
|
Irodalom óra... Múlt héten feleltem, így (jogosan) gondoltam, hogy most nem én fogok. De nagyot tévedtem, mert az én nevem hangzott fel a tanárnő szájából.. Kami. Középiskolai előkészítő? Nem érdemes ellógni, mert a központin hasznodra válhat az ott tanult anyag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaphire
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2010.12.07 19:31 » |
|
Nálunk már 1. óta van minden évben legalább 1 ilyen, hogy az osztálytársam (aki nem bírja "visszatartani"): 1.ben besz*rt 2.ban 2x behugyozott 3.ban volt egy matek óra ahol akkorát fingott hogy mindenki szakadt meg (de ilyen hangja volt h: ííííííííííí-prvcs) és ekkor valszeg be is f*sikázott 4.ben egy másik osztálytársammal: tesiórán nagylabdáztunk, oszttársam leesik a labddáról, de úgy hogy majd bele törik a háta, azt fingik egyet. Utána meg mikor áll fel mégegyet xD 5.ben nem volt naon semmi, csak annyi, hogy feltűnően furcsa volt, és tesi órán öltözéskor nem vette le a nadrágját hanem ráhúzott mégegyet. (gyanús volt egy kicsit és mikor kiment akkor kitört a röhögés) 6.ban meg megint fingott egy oltárit. Megy egy másik gyerek iskolateje bennmaradt több hétig a táskájába, ozt egyszer kiesett a táskájából, kiborult és olyan büdös volt minha egy borz döglött vna meg. Ja és a borzról jut eszembe h a fingós-fosós-hugyozós oszt társam görénycsapdának hívtuk, de csak 4. ig mert utána nemsok mindenkivel beszélt. Meg olyanokat rajzol h egy dagadt ember eszik egy csirkecombot, és egy magas meg hátulról leszúrja egy karddal, és a magas azt mondja Megöltelek Feri ősellenség!! (azt oszt társam a feri is, a maegas meg az aki rajzolta.) Meg a györényfiú többször is megvert már embereket (mert provokálták). meg 2x felborította idegességébe a padját, meg egyszer kidobta a sapkámat mert kinevettem (mondjuk az osztály 99,999%-a röhögött rajta de mindegy...) Hát ennyi lenne.
meg volt olyan h a tanár iratott velünk dogát és tett fel egy kérdés amire mindenki csak nézett... de mindegy és akkor óra véén odamaente hozzá h ezt még nem tanultuk amit kérdezett, erre aszondja: Ennyire le vagyunk maradva? (megjegyezném h egy anyagot kb. 3 tanórán át rágunk... (föci óra am ez))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC] FOXtravi
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2010.12.07 19:42 » |
|
Nálunk már 1. óta van minden évben legalább 1 ilyen, hogy az osztálytársam (aki nem bírja "visszatartani"): 1.ben besz*rt 2.ban 2x behugyozott 3.ban volt egy matek óra ahol akkorát fingott hogy mindenki szakadt meg (de ilyen hangja volt h: ííííííííííí-prvcs) és ekkor valszeg be is f*sikázott 4.ben egy másik osztálytársammal: tesiórán nagylabdáztunk, oszttársam leesik a labddáról, de úgy hogy majd bele törik a háta, azt fingik egyet. Utána meg mikor áll fel mégegyet xD 5.ben nem volt naon semmi, csak annyi, hogy feltűnően furcsa volt, és tesi órán öltözéskor nem vette le a nadrágját hanem ráhúzott mégegyet. (gyanús volt egy kicsit és mikor kiment akkor kitört a röhögés) 6.ban meg megint fingott egy oltárit.
Szerintem ez inkább szánalmas minthogy vicces...
|
|
|
Naplózva
|
CS 1.6: Game.po.OweR [War/Publik] @ xjx.hu - 94.199.183.212:32671
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2010.12.07 19:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2010.12.07 20:10 » |
|
Suli disco volt. Osztálytársamék, mielőtt bementek volna ledöntöttek egy jó adag fütyülőst. Az egyik túlzásba vitte a jólétet, majd elfogyott a fütyülős. Bementek egyet táncolni, érdekes módon a tanárral táncolt, és nem tűnt fel senkinek, hogy a gyerek full részeg. Megyünk ki a nagy ajtón, a gyerek szorgossan szedi a lábát a lépcsőn, majd elbotlik. Le esett a lépcsőn, megfelejte a nagy ajtót, a tanárok hívták a szülőket. Tanár kérdezi a józan gyerektől aki melette volt, hogy mennyit ivott a gyerek. Háát, 1-2-3-4 Kortyot.( Persze több volt.) Sajnos így nem tudom leírni, hogy éppen hogynézett ki a gyerek, de eléggé vicces fejet vágott.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2010.12.13 15:40 » |
|
Nap tanulsága: NE menj ki az udvarra, és írd bele a hóba, hogy "GÁBOR IS GAY", majd menj fel a másodikra, hogy lefotózd, mindezt úgy, hogy egy tanár végignézi az egészet az ablakból. Ez amúgy még szombaton történt, csak most kapott el minket a tanár. Már ezerszer megbántuk ezt a gyerekes hülyeséget, és még aztán vele is beszélni, hááát, ilyen inkább többet ne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2010.12.13 15:48 » |
|
Nap tanulsága: NE menj ki az udvarra, és írd bele a hóba, hogy "GÁBOR IS GAY", majd menj fel a másodikra, hogy lefotózd, mindezt úgy, hogy egy tanár végignézi az egészet az ablakból. Ez amúgy még szombaton történt, csak most kapott el minket a tanár. Már ezerszer megbántuk ezt a gyerekes hülyeséget, és még aztán vele is beszélni, hááát, ilyen inkább többet ne.
Mi ugyanezt csináltuk csak mi bele írtuk a hóba,hogy 8/a és le is fotóztuk szerencsére egy tanár se vette észre. Természetesen a kisebbek egyből le másolták...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2010.12.13 19:51 » |
|
régebben én az udvarról a másodikra dobáltam be az ablakon hógolyót. ők meg visszadobálták
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2010.12.13 19:55 » |
|
Mi nyáron a vizibombát dobáltuk be az ablakon, amíg egy tanár nem dobta azokat vissza. Szerencsére nem lett semmi csak vizesek lettünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2010.12.13 22:10 » |
|
Mi a saját termünkbe és, hogy most rendesen kinyitható ablakok vannak utána a szomszéd terembe. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|