LoL ez a KingKill:D
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2011.03.02 22:43 » |
|
Tőlem általános dolgokat kérdeztek, hogy mit csinálok szabad időmben, mennyit tanulok miket szeretek, sportolok-e, stb. De az attól függ erős vagy gyenge iskolába mész, vagy hogy milyen fajta iskolába. Tőlem mivel müszakiba is jelentkeztem ezért fizikával kapcsolatosan kérdeztek, gondolom mindig az iskolához fűződő tananyagokból kérdeznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2011.03.02 23:42 » |
|
Dubaiban mi akarsz lenni? Élmény hostess? Ott nem sokat kell tudni agyilag? Nem kell rinyálni! Kérdést a tanár úgy tehet fel, hogy arra kíváncsi mi tudsz, vagy arra mit nem. Ha szerencséd van, akkor az első lehetőséggel kerülsz szembe. A kérdéseken pedig kár agyalnod, mert úgy jársz, mint a viccbeli cigány a párttagsági felvételin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2011.03.03 19:49 » |
|
Ha valaki emlékszik, hogy tőle miket kérdeztek azt boldogan fogadnám. De ha mégsem fordulok Jel költői és információ tanácsához. Hivatalosan az a tényállás, hogy tantárgyi, és a megjelölt iskolákat érintő kérdést nem tehetnek fel, tehát a puhatolózó elbeszélgetésről van szó. Azaz csak lenne, mert a jobb iskolákban úgyis belekérdeznek az anyagba (matekból 1-1 egyenlet és geometriai feladat nekem mindenhol volt, szóval abból mindenképp készülj, valamint nyelvtanból mondat- és szóelemzésre), az iskolák sorrendjét meg úgyis elütöd azzal, hogy ők a number one. Csak mondjuk akkor a feltűnően jobb iskolákat ne említsd meg, mert izzasztó helyzetbe kerülhetsz. Nagyjából azon van a hangsúly, hogy a tárgyi kérdésekre a tőled telhető legjobban megfelelj, és hangsúlyozd, hogy mennyire is szeretnél oda járni. Lehet, hogy nem pluszpont, de ha bekerülsz oda, még hasznodra válhat. Tavaly felvételiztem, 4 megjelölt iskolából 4-ben top 15-ös voltam, tudom, miről beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2011.03.04 20:31 » |
|
Voltam felvételizni.Nagyon általános dolgokat kérdeztek. Miért akarsz ebbe az iskolába menni? Mi a hobbid? Milyen nyelvet tanulsz? Szeretnél-e kimenni külföldre ha lenne rá lehetőséged? Stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Menyus2000
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2011.03.19 22:36 » |
|
Én általános isk. 5. osztályában tartok és rendező szeretnék lenni és egy normális középiskolába, vagy gimnáziumba szeretnék járni, de ez a jövő, amit senki se tud.
|
|
|
Naplózva
|
Híres mondásaim: Én vagyok Menyus!!! Te tüdő!!! Ne mondj olyat, amit mindenki tud! Egyik játékban sincs vesztes, csak győztesek.......és akik nem azok.
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2011.03.20 01:04 » |
|
Na írjátok le ,hogy az idéglenes sorrenbe hanyadikak vagytok. Én: Ady Endre Gimnázium Humántagozatán:1. Károlyi Mihály Közgazdaságin:2.. Bólyai János Számteken:4. Madách Imre Gimnáziumban:21. Berzsenyi Dániel Gimnáziumban:40.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2011.03.20 01:36 » |
|
Nekem már csak egyetemen kell hál' istennek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2011.03.27 19:33 » |
|
Neumann János Középiskola és Kollégium: 4.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
potion
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
ingame name: Camper576 (klánomból lépek)
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2011.03.28 20:15 » |
|
Én meg jövőre jelentkezek 6 osztályos gimibe nem tudnátok tanácsot adni, hogy mire készüljek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2011.03.28 21:54 » |
|
Nem. Magadnak kell eldönteni,
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2011.06.30 21:29 » |
|
Ha Angolból 5 vagyok matekból 4-es, irodalomból 5-ös, nyelvtanból 4-es, bioszból 3-as, kémiából 3-as, fizikából 4-es, infóból 5-ös, tesiből 5-ös, technikából 5-ös, énekből 5-ös, etikából 5d-es, töriből 4-es akkor mint ajánlotok? Hova felvételizzek???
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2011.06.30 21:32 » |
|
Hát az én hülye szemlétem az, hogy szakközép, ami szakmát meg érettségit is ad. Én oda járok, sőt egy versenyképes szakma, az a legjobb.: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2011.07.01 10:15 » |
|
Ha Angolból 5 vagyok matekból 4-es, irodalomból 5-ös, nyelvtanból 4-es, bioszból 3-as, kémiából 3-as, fizikából 4-es, infóból 5-ös, tesiből 5-ös, technikából 5-ös, énekből 5-ös, etikából 5d-es, töriből 4-es akkor mint ajánlotok? Hova felvételizzek??? Gyümölcsnek a Jogobellába! A jegyeidből semmit nem tudunk megállapítani, legfeljebb annyit, hogy egy gimnáziumba be tudnál kerülni. De kérdés, hogy akarsz-e, milyenbe, mennyire vagy szorgalmas, stb. Nézegesd a felvételis könyvet (azt a kéket, amit minden évben kiadnak) meg a közeli iskolák honlapját, ezt neked kell eldönteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2011.07.02 11:16 » |
|
Valami gimnáziumba, ahol mindenfélét tanulhatsz, de azért legyen szabadidőd, hogy azt csináld, amit szeretsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2011.07.02 14:22 » |
|
Mi az érdeklődési köröd? Amúgy kit hova vettek föl? Engem a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|