-MH- Mark575
|
|
« Válasz #450 Dátum: 2010.11.07 14:59 » |
|
Ha valami nem tetszik neki, akkor mért dicsérje? Egyébként a forma jó, viszont a csicsa (pl. golyó) nem tetszik, és egy M82A1-nek nem ilyen a célkeresztje (tudtommal).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #451 Dátum: 2010.11.07 15:53 » |
|
Ezt hol tudom átalakítani/szerkeszteni valaki segítene ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #452 Dátum: 2010.11.07 16:02 » |
|
sziasztok tök szívás hogyha csak skin-t változtatok akkor sem lőhetek már ki senkit. van rá valami megoldás hogy a skin-re ne írja ezt ki. üdv Ákos
Egyelőre még nem. Majd úgy lesz ez megoldva, hogy ha modolsz, egy saját, külön realm-re kerülsz, és ott ölheted a többi modolót. Persze killeket nem fogsz kapni ott se.
Attól függ. Fegyverskint nem lehet módosítani, de járművét elvileg lehetne. Csak hogy felhasználtam a játékból a hídhoz a hummer textúráját, és emiatt modolásnak veszi a jármű kinézetének megváltoztatását. Megoldás lehet erre, ha más textúranevet használsz, mint a mostani, csak ehhez bele kell nyúlni a .x fájlba is. Igaz, még nem próbáltam, de elvben működnie kéne.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #453 Dátum: 2010.11.07 16:03 » |
|
Én belenyúltam és nekem nem mükődőtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #454 Dátum: 2010.11.07 16:09 » |
|
LĂĄtom cakko te semmit nem dijazol-.-
Nincs mit díjazni rajta, az egész összességében ronda. Letakarja a képernő 3/4-ét totál feleslegesen. A golyók, ha még lenne is eléggé ronda lenne így. Meg úgy a keret formája is sántít, nem igen így néz ki egy távcső, főleg nem ami egy fegyveren van.. Tehát ez eléggé összecsapott munka, nem gondoltad át elég alaposan. Ha normálisan kidolgozod, felesleges részek nélkül szép, élethűre, majd cakko is fogja értékelni valamennyire.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #455 Dátum: 2010.11.07 16:17 » |
|
Elfelejted az egész kritizálásnak a lényegét. Nem azért írunk véleményeket, hogy a kicsi szívecskédnek jól essen, hanem azért, hogy megtudd mit kéne még javítanod, és mi az, ami jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 2010.11.07 19:23 » |
|
Elfelejted az egész kritizálásnak a lényegét. Nem azért írunk véleményeket, hogy a kicsi szívecskédnek jól essen, hanem azért, hogy megtudd mit kéne még javítanod, és mi az, ami jó. Szerintem úgy jobban lehetne kritizálni hogyha lenne egy olyan rendszer amelyikben leírják egyenként hogy mi a jó és mi a rossz , aztán százalékot adnak rá. És hogy a hülyeséget elkerüljük lenne egy olyan opció ahol megnyomhatod hogy egyet értesz-e. ha az egyetértés bizonyos szavazatot elér akkor ha a százalék kicsi akkor ez a modértékelés törlődik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #457 Dátum: 2010.11.09 22:30 » |
|
Aki nagyon rákattant a Mission Impossible-re, az nézze végig a tv2-n a filmet és akkor csináljon egyáltalán valamit ha már MI elnevezésű művet akar készíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #458 Dátum: 2010.11.27 12:09 » |
|
Sziasztok kérdésem lenne nem tudom speciális effekt -e vagy nem? az hogy néztem JoeBlack videóját és azt hogy lehet megcsinálni hogy fénysugár legyen valaminél de ha így nem érti valaki a kérdést akkor mutatom! Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #459 Dátum: 2010.11.27 12:32 » |
|
Ez a sima Pantheon effekt, a map.ini-ben a Pantheonnál írja, h special=pantheon, amelyik épülethez ezt beírod (DE EGYSZERRE CSAK EGYHEZ LEHET!), annak a közepén megjelenik ez az effekt.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #460 Dátum: 2010.11.27 14:17 » |
|
Ez a sima Pantheon effekt + videoszerkesztő ,hogy még fényesebb legyen.
De ,ha fényt akarsz csinálni akkor Hectortól vegyél "How we can make light?" leckéket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #461 Dátum: 2010.11.27 20:29 » |
|
arra szükségem lesz az apokalipszisnél. Meg tudom már korábban is kérdeztem a negatív textúrák mod-ná hogy hogyan lehet megcsinálni hogy a távolban is olyan színű legyen amilyen ne zöld! erre lenne szükségem főkép mert ez lesz az alapja az egésznek Előre is nagyon szépen köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #462 Dátum: 2010.11.27 21:23 » |
|
StickTool Map Editor > Szerkesztés menü > Távoli térkép exportálása Lemented, átszerkeszted amivel akarod, majd a Távoli térkép importálása menüvel beteszed a játékba. Csak arra kell ügyelni, hogy BMP-t olvastass be vele (és 24 bites színmélységűt).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #463 Dátum: 2010.12.01 19:18 » |
|
Oké köszönöm Tibi! De a távoli képet milyen néven exportáljam ki? Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #464 Dátum: 2010.12.01 19:24 » |
|
Tök mindegy. Úgyis csak addig van rá szükséged, amíg átrajzolod. Az importálás után meg ha nem kell, törölheted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|