Stickman Warfare: A játék

2024.03.28 10:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 15   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Iskolai élmények, hülyéskedések!  (Megtekintve 157186 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nagyfiuu. ;||
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 674

Bloose Broavaz.!


« Dátum: 2010.09.02 17:24 »

Tisztelt olvasók, témában érintettek!
 Ezt a topicot, azért nyitottam, hogy ide írjátok le, hogy mik az élményeitek, az iskolával kapcsolatban. Kicsit színezzük meg a hétköznapokat ezzel a témával, és ne csak azt beszéljük, hogy " jajj a suli ...", hanem igenis vannak élmények egy intézményben, természetesen nem a tanulásról beszélek, hanem az új osztálytársak, viccelődés a tanárokkal, szórakozások, és még sorolhatnám reggelig. Ha van kedved megosztani velem/velünk, akkor ne habozz!
Naplózva
Zsolt998
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 171


« Válasz #1 Dátum: 2010.09.02 17:53 »

Hát akkor kezdem én
Múlt évben, infó órán kilyukasztottam egy lisztel teli lufit (a lányok csinálták a luca napi vásárra és jó feszültség oldó) és ugye ez az egész gép lisztes lett.Oda jött a tanár és megkérdezte hogy ez mi.Én mondom hogy hirtelen a plafonból jött ki xD és elhitte még a szerelőket is kihívta  Vigyorog.Nem kaptam semmit 
Naplózva

stickpetya97
Felfüggesztett
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 17


« Válasz #2 Dátum: 2010.09.02 17:59 »

Helló!

Nekem van egy osztály társam aki olyan stádiumokba tud kerülni, hogy azt mondod neki hogy fakanál elkezd röhögni. Eddig az első 2 napot szét röhögtük ilyen hülyeség hogy Pécsi kolbászlé, az osztály csoportképén. Volt olyan is hogy óra közepén elkezdett valamin röhögni, és olyan hülyén röhög hogy az egész osztály nevetett, és senki nem bírta abbahagyni.
Naplózva
sadypisten
Imperátor
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1971



« Válasz #3 Dátum: 2010.09.02 18:00 »

Egyszer évzáróra haverral ketten felvásároltuk az iskola büféjének teljes Dianás cukorka készletét. Valami 40-50 darab volt, kár, hogy ugyanebből a típusból valódi szeszest nem árultak a suliban. Egyébként viszont vodkás cukorka mindörökké!
Naplózva

'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/

http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.

-MH- Mark575
575pO.oWeRmAyBe
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2057


Az 575 mindenhol ott van...


WWW
« Válasz #4 Dátum: 2010.09.02 18:11 »

Még régen történt általánosban, hogy a menzán nagyban eszem a levest, mellettem pár székkel egy fiatalabb srác ül. Egy nagydarab tanár (róla elég tudni, hogy ha mellettünk megy el, érezni lehet kicsit, hogy megremeg a föld. Vigyorog) pont elmegy az asztalunk mellett, és hirtelen leszakad a plafonról egy kis vakolat. És pont bele a fiatal srác tányérjába. Vigyorog A menza fele, és a tanár csak nézett, hogy WTF? Aztán annyi lett, hogy a gyereknek annyi volt az aznapi levese, én átültem egy másik asztalhoz, másnapra meg megcsinálták a plafont.
Naplózva

  
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin)
Idézet
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
stickpetya97
Felfüggesztett
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 17


« Válasz #5 Dátum: 2010.09.02 18:29 »

Nálunk elsőbe vagy másodikba nem is tudom egy gyerek nekifutott a kövér osztályfőnökünk hátsójának. 6. osztályban meg betelt az osztálytársam ellenőrzője beírásokkal és pótlapot kellett betenni. Jah igen és a hülyén röhögő gyereket meg kiküldték matek óráról mert befingott. Odabentről hallottuk a röhögését. A német órán meg krétaport fogunk rakni a tanár fehér székére.
Naplózva
8th4
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 176

Az elismert balf*sz


« Válasz #6 Dátum: 2010.09.02 18:47 »

Most mentem nyolcadikba és kitalálták h az elsősöknek évnyitón "nyakkendő avatás" lesz. Ez abból állt hogy mi nyolcadikosok felálltunk elvettünk egy sulis egyen nyakkendőt és felkötöttük nekik. Ez eddig mind jó és szép volt.
Az évnyitón ültünk és valami hülye átkötő zene szólt, erre osztálytársam felállt a nyakkendőért és mi, mint a csürhe elindultunk utána. Kiderült viszont , hogy még egyáltalán nem tartunk ennél a résznél és kamera előtt kint álltunk és néztünk, mint az ökrök az iskola tornatermében, majd valahogy visszakászálódtunk a székeinkre. Mikor ténylegesen kellet menni, akkor pedig fordítva raktam a gyerekre a nyakkendőt és tök röhejesen nézett ki (-.-"), de már nem volt idő megigazítani, szal szegény gyerek egész évnyitón fordított nyakkendőben ült....
Naplózva


Let's play!
stickpetya97
Felfüggesztett
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 17


« Válasz #7 Dátum: 2010.09.02 18:57 »

nekünk ugyan ez volt, csak nekünk kitűzőt kellett a gyerekekre rárakni. Én egy síró gyereket kaptam ki. Tök jó volt 2-3cm vastag pulcsin átszúrni egy miniatűr kitűzőt.
Naplózva
kléni
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1580



« Válasz #8 Dátum: 2010.09.02 18:58 »

Még tavaly év eleje volt, körülbelül 2 hét telhetett el a nyár után.Még 8 óra előtt volt, épp töri óránk lett volna. Tanár már bent volt a teremben, épp kezdődött az óra, már nézte ki feleljen. Erre bejön egy gyerek (elvileg 5.-es volt), leül épp előttünk egy szabad padban. Látszott rajta, hogy alszik, és azt se tudja hogy a Földön van. Nagyban nézi mindenki (még a tanár is), ez most mit akar. Egyik gyerek odaköszönt neki, mintha mi sem történt volna, ül tovább a gyerek. Mellettem ülő fiú előveszi telefonját. Pár másodpercig keresgél valamit, majd körbemutatja mit is: Egy pornó kisfilmet. Beteszi elé, kb 5 centire az orrától. Szempillantás alatt felcsillan a gyerek szeme. Nézte vagy fél percig (osztály nagyban röhög magában), majd leesett neki, hogy hol is van. Körbenéz, aztán uzsgyi, kirohan a teremből. Sajnos azon az órán már nem felelt senki
Naplózva

[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
(-PRO-) JoeBlack
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 603


Joe, kárhozatos bálványimádó pápista! by:JEL úr


« Válasz #9 Dátum: 2010.09.02 19:08 »

Nekünk a sulis tábor volt a legdurvább.
Előtte 3 nappal 4 haverommal kiterveltünk mindent.(vittünk jelmezeket,arcfestéket meg mindent)
Na és ott a tábor hely előtt volt egy sír.(valami kutyát temettek el.)
Első este kitaláltunk egy történetet.(Azt ,hogy azt a kutyát elütötték miután meghalt a gazdája és ,hogy sokan látták már a szellemét és a gazdáját is.)Ezt mindenkinek úgy mondtuk el ,hogy amikor sétáltunk jött egy alak és ő mondta nekünk.
Sokan főleg a tanárok csak röhögtek ,de mi ezt akartuk. Vigyorog
Majd este kezdődött a móka.Fél tizenegykor kellett lefeküdni Kb. fél kilenckor sötétedett és a tábort erdős rész vette körül.
Fél kilenckor kicsalogattam Kb. 15 gyereket egy sűrűbb a tábortól messzebbi területre(ahol a bajtársaim már várták őket)
Ekkor már teljesen besötétedett elég félelmetes volt ekkor a barátaim elkezdtek zörögni finoman körölöttünk, mindenki berezelt akkor osztálytársam
ilyen nyöszörgő(hiteles) hangot adott.Ekkor az összes gyerek sikoltozva velem együtt vissza rohant a táborba.
Tízórakkor lámpákkal felszerelkezve megint kicsalogattam mindenkit(Kb. 23 fő)Ekkor már durvább megrémítési efekekteket használtunk.(piros szem a bokorban stb.)Miután már az eleje elkezdett rohanni én látványosan dobtam magamon egy hatalmasat és kiáltottam ,az utolsó 3-4 ember látott de befutott.Ekkor az összes haverom odajött hozzám és pikk-pakk lilafoltokat és véraláfutásokat varázsoltak a lábszáramra.
Majd "sántitgálva" bevánszorogtam a táborba egy-ketten akik nem futottak be a szobájukba kérdezték ,hogy mi bajom van.
Én mondtam ,hogy valami megfogta a lábam  valami nyálkás...
Amikor a "sebem" megmutattam teljesen elképedtek.
Sokan szóltak a tanároknak akik csak azt mondták ,hogy biztos valaki csak szórakozik Gergő meg csak elesett de a sokktól képzelődik.
Ekkor már fél tizenegy volt és elküldtek aludni.De még hajnalba(1óra körül) kimentünk és félelmetes hangokat adtunk ki és kicsi kövekkel dobáltuk a redőnyt.Mindenki felkapcsolta a villanyt és halkan síkítoztak.
Másnap reggel megtudtam ,hogy sokan annyian féltek ,hogy egy ágyba aludtak(persze a lányok csak)
A tanárok még mindig csak a szokásos szöveget mondták ,de jött az este.
Amit most már nem részletezek.De végig ijeztgettünk mindenkit és a végén már amikor a gyerekek késsel láttak egy szakadt ruhás embert meg egy vörös szemű kutyát teljesen sz@rtak.De már a tanárok is hittek nekik és 11 órakkor(ekkor eddig voltunk fent)odáig jutottunk ,hogy a tanárok seprűvel járőröztek odakint.
Mi hátradőltünk a szobánkban és miután szét röhögtük a fejünket kimentünk és közöltük mindenkivel ,hogy-hogy átvertük őket.
Ezután mindenki megakart ölni minket.(pl. egy fiú csapat kint hagyta a fociját a pályán ami az erdős rész másik részén van na és összebujva a sírás határán voltak..xĐ és amikor mentek mi ott szívattuk őket)

Na nekem ez volt a legjobb sulihoz kapcsolódó élmény.
Naplózva

MeekE
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 85

Sztereoszuptikus Javaládé


« Válasz #10 Dátum: 2010.09.02 19:27 »

Nálunk tavaly az egyik hülye 12.-es utolsó órában elkezdett poénból az ellenőrzőjébe dicséreteket írni. Aztán valamiért beszólt a tanárnak, az elvette az ellenőrzőjét és be akart neki írni, de aztán meglátta a sok hamisított dicséretet, és leküldte az igazgatóiba. Az igazgató, meg majdnem beperelt okirat hamisításért! Vigyorog
Naplózva

nagyfiuu. ;||
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 674

Bloose Broavaz.!


« Válasz #11 Dátum: 2010.09.02 20:10 »

Remek sztorikat olvashattam / olvashattunk, köszönöm szépen tényleg, jó kis történetek. Gyakorlatilag én most mentem 9.-be, 38-an vagyunk az osztályba, mivel csatlakoztak a tavalyi nulladikosok, meg az idén nem indult nulladik, szóval három osztály van egyben, meg ilyen bukottak is vannak, akik annyira odavágnak, meg a tanároknál is. Például: Az iskola területén tilos cigarettázni! - ehhez képest ha kinézel (bármelyik) ablakon, feltárod a valóságot, bár szerintem, ezzel nem lesznek nagyobbak, de azért vicces. A tanárok negyed órákat csúsznak az órákról, fél 8-kor kezdődik a tanítás általában ráérünk háromnegyedre beérni, 50' felé jön a tanár. A közösségről annyit, hogy van a durvábbik fele, és van a teljesen normálistól, a meghúzódóig. Egy sztori: Tegnap évnyitó után az igazgató úr megmondta, hogy melyik osztályba kell mennünk, és bejött velünk egy srác is, de az a helyzet állt fenn, hogy pont annyi szék van, amennyien vagyunk (38). Később a srácról kiderült, hogy nem velünk egy osztályban (9.D), hanem egy osztállyal arrébb (9.A) kellett volna mennie. Eléggé nevetséges volt!
Naplózva
Oli
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3749


Népszerűség: ~200 [+]


WWW
« Válasz #12 Dátum: 2010.09.02 20:21 »

Nálunk tavaly az egyik hülye 12.-es utolsó órában elkezdett poénból az ellenőrzőjébe dicséreteket írni. Aztán valamiért beszólt a tanárnak, az elvette az ellenőrzőjét és be akart neki írni, de aztán meglátta a sok hamisított dicséretet, és leküldte az igazgatóiba. Az igazgató, meg majdnem beperelt okirat hamisításért! Vigyorog
Mi 8. év végén ceruzával halványan beirogattuk a naplóba a jegyet, amit szerettünk volna az adott tantárgyból Mosolyog
Amúgy jó, hogy van ez a topic, a sulit nem lehetne kibírni az ilyen hülyeségek nélkül Vigyorog
Most hirtelen az a történet jut eszembe, amikor kiderült, hogy a töritanárunk fradista, és a törióra előtti napon verte el az Újpest a Fradit. Másnap, a töriórára mindenki lilába öltözött be, elraktunk minden fehér krétát, és hoztunk lila krétákat, lila sálakkal feldíszítettük a termet. Nem tudom, hogy vette-e a dolgot, viszont feltalálta magát, és leküldte a portára az egyik srácot rendes krétáért Utána viszont jóóóó sokat feleltünk.
Érdekes arcok is vannak a sulinkban, akiken minden nap röhögünk, mint a ratyirambó (neve mindent elárul szerintem), vagy egy tipikus stréber-geek-kocka gyerek, akit már többször is láttunk egymás után bemenni a terembe. Kijönni nem o.O
Ha még eszembe jut valami, írok.
Naplózva

   
Márk
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 287

I am God


« Válasz #13 Dátum: 2010.09.02 20:27 »

Focisulit oda költöztették a sulinkhoz. A borotváltlábú bagázsnak nagy volt a szája, ígyhát egy kis balhéba keveredtünk.
A végén két 4.est elvittek a rendőrök...

Kolta, Láttál ma egy narancssárga pólós gyereket az Ady tér felé sétálni? Na az énvoltam.
Naplózva

A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
(-PRO-) GamehunteR
Fórum függő
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1267


[+] [+]


« Válasz #14 Dátum: 2010.09.02 21:47 »

Eléggé sok ilyen story-m van, megosztom veletek a legkedvesebbeket.

Karácsony van, az osztálynak van egy cuki kis műfenyője. Elfért egy sima asztalon. Jah és ki volt törve az egyik lába. Úgy rendezkedtünk, hogy ahol a tanárnak kell bejönnie ott legyen egy pad és az az asztal amire a fát szoktuk tenni. A hát teljesen ki a szélére. Még mi sem bírtunk átmenni, nemhogy a picit testesebb tanárnő. Ezt 3x játszottuk el. A 3.-ál már kezdett rájönni, és azt mondta, hogy direkt csináltuk. xD

Történelem óra, van egy szekrényünk törött ajtókkal. Ami mindig kinyílik és nyikorog. Bejön a tanár óra elején kinyílik a szekrény, odaa megy becsukni. Durr az a szép nagy ajtó leteríti a szintén termetes tanár urat. Mondjuk ebben azért volt valami szándékosság is.

Még tavaly előtt volt egy szép micimackós iszonyat idegesítő zenélő óránk. Volt rajta egy pöcök amit ha megnyomsz zenél. Kitámasztottuk, (tudni kell, hogy egészkor zenél mindig) becsöngettek abban a pillanatban elkezdett zenélni. Kb 2 perces a dalocska. Ez az óra 25 percig szólt. A tanár dühében már az asztalt csapkodta. Mi meg dőltünk a röhögéstől.

Ápr. 1-je. Nem is olyan rég. Tampon-Kréta. Gondolom ismerős. Német tanár nem értette, megfogta.. mondta h puha. xD Aztán megpróbált írni és hát mit is mondjak, mit ne. Nem ment neki. Csodálkozott rendesen.

Múlt évben volt egy gyönyörű tanári asztalunk, amit sikerült profik módjára szétszerelni és össze. 1 hibája volt, hogy csak egymásnak voltak döntve a lapok. Jött a történelem tanár úr. Ő az az ember aki évente 2 asztalt fogyaszt. De nem eszi, hanem üti. Gondolom már mindenki rájött mi a helyzet. Igen, felidegesítettük. Egy jól célzott erőteljes ütést mért az asztal azon pontjára ahol a leginstabilabb. Azon nyomban összedőlt. A tanár úr előrébb hajolt és még egy hasonló ütést mért az előtte lévő iskola padra.

Sok ilyen apróság van amitől mi megszakadunk a röhögéstől, de a tanár csak bután néz.
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 15   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.026 másodperc alatt készült el 20 lekéréssel.