| 
			| 

| KeTC |-||_| P 
								Teljesértékű Tag     Nem elérhető 

Paradicsomszószmaster

| 
								|  | « Válasz #120 Dátum: 2010.01.16 22:15 » |  | 

Beleéled magad a szuperhősségbexD És látom van ilyen topik hát legyen, Ketchupos Konzerv vagyok, már sajnos 9 éves és a hulladékújrahasznósítóból írok..... Na de térjünk a komoly témára:   Buda Roland vagyok, 11,5 éves, én egy szabad ember vagyok, különc az unalmas, stréber osztálytól... Utálok is tanulni, napom 50%- gépezés és kockulás. És én húsból élek, nem babkonzervből.xD |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2010.01.18 20:13 írta KeTC |-||_| P » |  Naplózva | 

Én vagyok a ketchup a szenyádon, vigyázz mert kicsurgok!   |  |  | 
	| 
			| 

| nagyfiuu. ;|| | 
								|  | « Válasz #121 Dátum: 2010.04.09 15:05 » |  | 

Koltay Attila vagyok (14 éves) mindenem a Stickman és amikor csak bírok fellépek    Utálok tanulni, bár muszáj :S Szabadidőmben:Focizok,Sportolok,Szórakozok. Ennyit Rólam   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Smokey 
								Veterán tag     Nem elérhető 

-[Mortals Doki]-

| 
								|  | « Válasz #122 Dátum: 2010.04.09 23:17 » |  | 

Sziasztok! Fábián Péter vagyok, alias Smokey. 28 éves múltam februárban, és kezdő orvos vagyok. Három éve a feleségemmel élek Zuglóban. Tizenéves koromtól kezdve szeretem az RPG-ket, a Stickman pedig egyszerű, és ha nem vesszük túl komolyan szórakoztató is   . Néhányan biztos infantilisnek tartotok, de kell nekünk is a kikapcsolódás   ... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| 55andris | 
								|  | « Válasz #123 Dátum: 2010.04.10 08:59 » |  | 

Üdvözlök mindenkit! Varga András vagyok 12 éves Budapesti lakos.Stickmanon kívül szoktam ps2-őzni.Sportolok:légpisztolyos vagyok.Esténként szoktam biciklizni minimum 1 órát.Könnyen föl lehet húzni ezt már ti is tapasztaltátok de mostanában igyekszem nem csetbe be írni a szavakat,ahogy látjátok a helyes írásom is javult. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

mi az ott? egy madár! nem egy repülő! mégse ez csak rőzika lagja (by andris0131)    nem a killszámod számít hanem a pontszámod (valami kezdő Patkány nevű gyerek)    |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| JELackland | 
								|  | « Válasz #125 Dátum: 2010.04.10 10:42 » |  | 

Üdv Doki! Jó terepet választottál. Itt még az orvosi műhiba esetére is találsz megoldást.    (Láthatod ebből is, hogy milyen "beteg" helyre kerültél. Jó praktizálást!) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Rudi | 
								|  | « Válasz #126 Dátum: 2010.04.12 17:57 » |  | 

Sziasztok! Fábián Péter vagyok, alias Smokey. 28 éves múltam februárban, és kezdő orvos vagyok. Három éve a feleségemmel élek Zuglóban. Tizenéves koromtól kezdve szeretem az RPG-ket, a Stickman pedig egyszerű, és ha nem vesszük túl komolyan szórakoztató is   . Néhányan biztos infantilisnek tartotok, de kell nekünk is a kikapcsolódás   ...Üdv! Megkérdezhetem milyen orvos vagy? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| KisRévay 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #127 Dátum: 2010.04.12 19:17 » |  | 

Révay Barnabás vagyok 12 éves Nógrád megyében Somoskőújfaluban lakom (Salgótarján mellett GYŐZIKÉT UTÁLOM!   ). Stickezek, néha felmegyek SA:MP-ra, de nem vagyok "kocka", általában 30percet gépezek, de gyakran 1-2 órát is itt töltök a gép előtt. Eddig legtöbbet kb.5 órát gépeztem egyfolytában. Minden nap biciklizek (BMX és MTB) sokszor ugrálok, trükköket csinálok. Kedvenc zenéimet ez az előadó adja elő: Radical HungaryRadical Hungary Hivatalos Honlap. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Womi 
								Báálna 
								Fórum Moderátor
								        Nem elérhető 

Error 404 - Title not Found

| 
								|  | « Válasz #128 Dátum: 2010.04.12 20:07 » |  | 

Sziasztok! Fábián Péter vagyok, alias Smokey. 28 éves múltam februárban, és kezdő orvos vagyok. Három éve a feleségemmel élek Zuglóban. Tizenéves koromtól kezdve szeretem az RPG-ket, a Stickman pedig egyszerű, és ha nem vesszük túl komolyan szórakoztató is   . Néhányan biztos infantilisnek tartotok, de kell nekünk is a kikapcsolódás   ...Üdv! Megkérdezhetem milyen orvos vagy?Gondolom sebész/fogorvos. Manapság nincs sok agysebész, fiatal nőgyógyászt, urulógust, és onkológust se sokat látni. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Smokey 
								Veterán tag     Nem elérhető 

-[Mortals Doki]-

| 
								|  | « Válasz #129 Dátum: 2010.04.12 23:34 » |  | 

Köszönöm a fogadtatást, skacok! 2009-ben végeztem az egyetemen, azóta Újpalotán vagyok helyettesítő körzeti orvos, ügyeletes a Rákos úti ügyeleten, meg járok szórakozásból a Merényi Kórházba műtőzni, ihol-néhol...Lehet, több komolyság kellene tőlem, de ez mégis elég jó kikapcsolódás...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| (-PRO-) GamehunteR | 
								|  | « Válasz #130 Dátum: 2010.04.12 23:36 » |  | 

Szerintem a szórakozást nem kell keverni a munkáddal. Ha ügyvéd lennél akkor sem kellene itt olyan komolyan fórumozni. Jó ha kikapcsolódsz.   Itt a szórakozás a lényeg.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Megatron 
								1337 tag      Nem elérhető 

Nyugdíjas

| 
								|  | « Válasz #131 Dátum: 2010.04.27 21:05 » |  | 

Sziasztok! Olexa Péternek hívnak (a játékban Megatron [TF2-ből ered    ]) 11 éves vagyok és egy kis városban, Záhonyban lakom. (Ukrán határnál) Szeretek futballozni és hülyüni. Ezek mellett szívesen kipróbálok mindenféle böngészős játékot. (Most a Grepolison játszok), színészkedek benne is vagyok a helyi színjátszó csoportban.  |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2010.04.28 16:23 írta Megatron » |  Naplózva | 

Nyugdjíba vonultam. |  |  | 
	| 
			| 

| Shnitzeel 
								Új    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #132 Dátum: 2010.05.02 19:11 » |  | 

Simon-Szabó Martin vagyok, 13 éves, van 2 macskám, 1 anyám, és 13 apám.(a változatoság kedvéért   ) Sokat játszom a Metin2-vel, de többet a Stickmannal. Játszok még a Grepolissal, a Kertbirodalommal és a TeveClubbal. Hobbim: Gép, Foci, Bicaj. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| SzÉcSi97 
								1337 tag      Nem elérhető 

SAJTfőzelék^^

| 
								|  | « Válasz #133 Dátum: 2010.05.04 18:51 » |  | 

Sziasztok!A nevem:Szécsi Tamás 12 éves vagyok.Szeretem a a kézit a focit a vízi labdát a Forma-1-et.Régebben Metineztem , de rájöttem hogy nagyon unalmas.Heves megyében egy heves nevű kisvárosban lakom .    Kb. ennyi   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Tomi[]  Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor |  |  | 
	| 
			| 

| Chimci 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #134 Dátum: 2010.05.05 07:40 » |  | 

Érdekes és hosszú nevem van. Budavári Krisztián vagyok nemsokára 13 éves és szeretek Stickmanezni. A játékbeli nevem Chimci. (A "Chimci" név nem tudom honnan jött már. xD) Néha focizni szoktam és lent Dél-Alföldön Hódmezővásárhelyen lakok. Szegeden 1997-ben születtem. És nagyon alacsony vagyok a 140 cm-emmel. xD    Úgy, hogy lehet, hogy ez itt most rekord.  Sokat hülyülök    szeretek szórakozni bár tanulni nem igazán de sok tantárgyból 5-ös vagyok. Kb ennyit rólam. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |